Vargungar

Vår vargunge grupp är tyvärr full och kan inte ta emot nya medlemmar

Det går att ansöka om medlemskap redan nu, men då läggs man på en kölista och kontaktas då nya platser uppkommer. Senast hösten 2019 kommer vi att ha lediga platser i gruppen.

Bli scout

Då du vill bli scout måste du ansöka om att vara med genom Finlands Scouters medlemsregister Kuksa. Det går att göra genom denna länk. Då du ryms med i gruppen kontaktas du av din egna åldersgruppsledare, som ger mera information om verksamheten. Vi fyller scoutgrupperna i ordning, enligt anmälningarna i Kuksa.

Du får gärna också komma och pröva på scouting före du binder dig. Kontakta den aktuella gruppens gruppledare dock alltid i förväg, så ni kan komma överens om en bra tidpunkt att prova på scouting.

Gör såhär:

  1. Fyll i scoutens eget namn och information i formuläret (OBS! inga målsmans uppgifter på den första sidan!)
  2. Alla nya medlemmar är 1-jäsen!
  3. Tryck på lägg till målsman och fyll i information om målsman
  4. Spara efter att du kontrollerat att alla uppgifter är rätt

Ifall det finns problem eller frågor gällande medlemsansökan kan de riktas till medlemsregisteransvariga Laura Heino: laura.heino@kfukm.fi.

Frågor om scoutverksamheten?

Kårchefen svarar på allmänna frågor om scoutkåren. Åldergruppsspecifika frågor kan riktas rakt till gruppens ledare. Kontaktuppgifter till kårens ledare finns under kontakta oss fliken.