Distansscouting

För alla!

Kåren har en egen minecraft-server! IP-adressen kan fås av den egna gruppledaren. Servern är uppe 24/7, och oftast finns det någon på plats. För roliga inspirationsbilder medan din dator laddar ner minecraft kan du trycka här. Har du problem med att ladda ner minecraft är det bara att skicka iväg ett mejl eller meddelande åt antingen Victor eller Elis.

En spårning som kan utföras när som helst kan hittas här. Ta en promenad i det fina vädret och kolla hur många av bilderna du kan hitta!

För vargungar!

Vargungarna har olika roliga scoutgrejer de gör på självständigt. Instruktionerna fås via vargungarnas WhatsApp-grupp, om du inte ännu är med i gruppen kan du kontakta din egna ledare!

För äventyrsscouter!

Äventyrsscouterna har regelbundna mötenGoogle Meet och får information via WhatsApp! Om du inte ännu är med i gruppen kan du kontakta din egna ledare! Meet-länken får du också av din egna ledare. Mötena är vanlig tid 18-19:30, bli inte sen och kom ihåg din scouthalsduk ;)

För ledare!

Saknar du gänget, eller längtar du bara efter att dela dina nyaste scoutrelaterade skämt? Kom med på kårens virtuella ledarträff! Datumen för våren är den 6.5 och 20.5, klockan 18. Välkomna med!