HARRY POTTER – HÖSTIS!

Välkommen till ett veckoslut i J.K. Rowlings magiska värld! Du skall få leva ett veckoslut på Hogwarts, vandra i Harrys skor och dessutom lära dig många nödvändiga trollkonster! Skriv ner datumet 1-3.11 och anmäl dig redan nu!

Deltagarna kommer att träffas på Gamlas tågstation på fredagen kl. 17.00. Därifrån kommer vi att åka kollektivt till Nordsjö. Sista 1,5km av resan kommer vi att vandra med våra saker. Tillbaka på Gamlas tågstation kommer deltagarna att vara kl. 16 på söndagen.

Deltagaravgiften är 25€. Deltagaravgiften för alla dem som bor i samma hushåll är 20€ per person. Ifall deltagaravgiften känns för hög går det att be om sänkt deltagaravgift från din egna ledare eller direkt från kårekonomen Tony Ahlgrén (ekonom@kfukm.fi).
Avgiften betalas in på kårens konto: FI17 4055 0010 1306 37. Skriv ”höstis + scoutens namn” som information i fältet.

Anmäl dig genom att trycka här! Sista anmälningsdagen är 11.10, men varför inte anmäla sig redan nu?

Anmälningar som kommer in efter sista anmälningsdagen hör till efteranmälningen som är 15€ dyrare och inte erbjuder rabatt för medlemmar ur samma hushåll. Deadline för efteranmälan är 18.10.

Ta med dig:
o Scouthalsduk
o Sovsäck (liggunderlag för spe och äldre)
o Underlakan (vu och äs)
o Matsaker (djuptallrik, bestick, mugg) Inte engångskärl!
o Vattenflaska
o Liten ryggsäck
o Fick- eller pannlampa
o Egna hygienartikar
o Egna mediciner
o Utekläder
o Regnkläder
o Stadiga skor eller stövlar
o Byteskläder
o Varm tröja / fleece
o Mössa, vantar och halsduk
o Nattkläder

Vid frågor eller övrigt kan du vända dig till din egna gruppledare eller till förläggningschef Laura Heino (laura.heino@kfukm.fi / 0407799317).