Våravslutning 2019

Trots att vissa åldersgrupper har sitt sista möte efter detta så vill vi avsluta den här terminen tillsammans, med en gemensam utfärd söndagen den 19 maj.

Hela familjen är välkommen med på upptäcktsfärd vid Vanda å! Vi kommer bl.a. att leka, upptäcka området och ha märkesutdelning.

Var och när?

De som reser med tåg träffas vid Gamlas tågstation kl. 10:15 för att ta P-tåget norrut kl. 10:21. Tillbaka till Gamlas kommer vi med tåget som anländer kl 14:09. Det kommer att finnas ledare med på tåget. Kåren står för resekostnaderna för alla scouter i åldern 7-17, övriga familjemedlemmar måste betala sin egen biljett.

För dem som vill åka bil direkt till utfärdsplatsen är träffen kl 11:00 vid parkeringsplatsen, som är utprickad på kartan nedan. Den är på högra sidan av vägen då man kör upp för backen efter gamla filfabriken (Kungsvägen 28) i Vanda. Vi slutar på samma ställe kl 13:30. Vi hoppas att ni tänker på miljön och inte kör onödiga sträckor (om ni t.ex. bor bredvid tågstationen).

Ta med:

Scouthalsduk, ordentlig utomhusklädsel och en egen matsäck att äta på utfärdsplatsen.

Frågor?

Har du frågor kan du rikta dem till din egen åldersgruppsledare, eller till kårchef Isabelle Spiby: isse@kfukm.fi, 050 4334401