Vårsemi 2019

Vad?

Ledarseminarium

När?

(3)4-5.5.2019

På lördag morgon är det drop-in från kl 10:00, och programmet börjar 10:30. Hemfärden på söndag blir ca kl 15:00.

Var?

Piilopirtti, PäPa:s stuga i Noux. Ruuhijärvivägen 15.

Varför?

För att umgås, brainstorma, planera och visionera. Tillsammans är det vi som gör detta till en fantastisk scoutkår!

Hur?

Det går bra att anlända både med lokaltrafik och egen bil. Det går en buss 245 från Esbo centrum kl 9:40, som är framme i passlig tid. Jag hoppas att du inte åker med en tom bil i onödan, utan att du i så fall kan ta med någon som har samma tidtabell som du i din bil.

Program?

Helgens program hittar ni här. Det går också att delta i endast en del av programmet, men meddela i så fall det i din anmälan, så att köket vet hur många som ska ha mat.

Anmälan?

Evenemanget är öppet för alla explorerscouter, roverscouter och ledare i kåren. Sista anmälningsdagen är 30.4, men anmäl dig gärna genast så att du inte glömmer bort det. Anmälningen sker i kuksa: kuksaan.fi/27477

Med?

Med till evenemanget behöver du scouthalsduk, sovsäck, liggunderlag, matkärl, bastu-utrustning (handuk etc.) yllesockor/innetossor, anteckningsmaterial, samt annat du upplever att du behöver för chillande inomhus och utomhus ett veckoslut.

CHILLKVÄLL!

För de som är intresserade finns det även en möjlighet att anlända redan på fredag kväll för att ha det roligt. Drop-in är då från kl 17:00, och vi sätter igång med middag ca kl. 17:30/18:00. Om någon känner specifikt intresse att planera något jättekul program kan man kontakta kårchef Isse (isse@kfukm.fi). Annars erbjuds umgänge och mys tillsammans i skogen. Det är ju inte heller illa!