RovEx XIII

Årets häftigaste evenemang är här igen! Det är dags för Rovex XIII.

Vad? Rovex är ett avslappnat evenemang för kårens rover- och explorerscouter, kompisar från andra kårer, och kompisar som vill pröva på scouting.

Var och När? Vi träffas vid kårlokalen (Sorolavägen 2) kl 17.30 på fredag 9.12.2022 Övernattning sker på hemlig ort, och hem får man bege sig i egen takt på lördag morgon 10.12 (gärna senast före lunch) eller tidigare om man har bråttom.

Innehåll? Programmet består som vanligt av en kort tävling med kluriga kontroller, där det viktigaste inte är att veta och svara rätt, utan att svara så övertygande och roligt att man får poäng. Den vinnande patrullen kniper hem vandringspriset. I mål får man mat, och efter det spelar vi brädspel eller ser på film tillsammans hela natten (eller så länge vi orkar). Alternativt kan vi berätta dåliga vitsar eller äta chips.

Utrustning? Förflyttningen från kårlokalen till övernattningsplatsen sker utomhus, så klä dig enligt väder. Packa allt i en väska som du orkar bära själv. Med dig behöver du scouthalsduk, sovsäck, liggunderlag, och eventuella snäcks eller läskedrycker. Byteskalsonger och tandborste kan också vara helt kiva. Evenemanget är rusmedelsfritt.

Pris? Rovex XIII kostar 5 € och betalas in på kårens konto FI17 4055 0010 1306 37 i samband med anmälan. Är avgiften för hög kan du befrias från den, ingen ska behöva bli hemma på grund av priset.

Frågor? Vid frågor kan du kontakta Masa (masa@kfukm.fi)

Anmäl dig här senast 2.12!